drba-logo

VELORBIS PREZINTA CEL MAI REZISTENT COS PENTRU BICICLETE DIN LUME

VELORBIS PREZINTA CEL MAI REZISTENT COS PENTRU BICICLETE DIN LUME

In Romania de la 1 august

Bucuresti , Iulie 2011Velorbis ,  compania daneza creatoare a conceptului high fashion in domeniul bicicletelor anunta lansearea celui mai rezistent cos din nuiele pentru biciciclete, avand ca piesa de rezistenta propria inovatie, sistemul unic de prindere patentat FrameFix. Sistemul Velorbis  permite o capacitate uluitoare de incarcare de pana la 15kg.

Velorbis  a inceput misiunea in design-ul acestui produs dupa studierea timp de cativa ani a femeii stilate pe bicicleta si ascultand cerintele si nevoile acesteia. Cea mai importanta observatie a fost legata de necesarul unei capacitati marite de transport pe doua roti – posibilitatea de a transporta in siguranta cateva sacose de cumparaturi impreuna cu poseta dar in acelasi timp imaginea sa nu aiba de suferit. Velorbis  apreciaza ca actualele cosuri de pe piata nu satisfac aceste nevoi intrucat sunt adesea prea mici dar cel mai important, toate se monteaza pe ghidonul bicicletei. Asta afecteaza eficienta directiei si echilibrul atunci cand cosul este plin si biciclistul incearca sa vireze.

Echipa de design-eri de la Velorbis  a creat o noua solutie indreptata in totalitate catre client, ce rezolva toate dilemele capacitatii de incarcare pe doua roti – sistemul patentat Velorbis FrameFix.

Velorbis  se dedica echiparii clientilor sai cu accesorii ce imbunatatesc experienta pedalatului si care tin seama de nevoile directe de zi cu zi – toate acestea in cel mai pur stil cycle chic. Noul sistem Velorbis FrameFix este conceput pentru toate bicicletele clasice in stil olandez, facilitand propietarilor acestora utilizari multi task pentru biciclete cum ar fi transportul bagajelor, cainelui de companie, cadourilor, buchetelor de flori, etc. Atentia la detalii este sinonima design-ului Velorbis .

Velorbis  incurajeaza sustenabilitatea urbana globala si sustine initiativele de transport alternativ inteligent atragand din ce in ce mai multi oameni si sa adopte o atitudine cu stil pe doua roti.

Cu prietenie,
Velorbis
Built on more than 100 years of cycling culture

VELORBIS Klassiske Cykler - When Design Matters

 WHEN DESIGN MATTERS

Adresa de corespondenta:
VELORBIS
Barbu Vacarescu 153A
Sector 2, 020275
Bucuresti, Romania
Tel: +4021 2311463

www.velorbis.ro

office@velorbis.ro