drba-logo

2011 – Anul VELORBIS

Bucuresti , Septembrie 2011Velorbis, compania daneza producatoare de biciclete clasice si creatoare a conceptului high fashion in domeniul bicicletelor, confirma in cel de-al doilea an de prezenta in Romania previziunile referitoare la comportamentul brandului imaginate dupa primul an. Compania noastra a reusit consolidarea pozitiei de reprezentant al segmentului premium la biciclete si a devenit alegerea unui numar in crestere de clienti fashion conscious.

Aparitii – Printre numeroase aparitii in cotidiene, reviste de lifestyle, publicatii financiare si aparitii TV, bicicletele Velorbis au fost alese in productii video precum videoclipul piesei Gustul Dragostei a lui Stefan Banica Jr. si au generat cel mai mare numar de participanti la vreun concurs organizat de revista The ONE, asta chiar la editia aniversara 7 ani The ONE.

Gustul Dragostei – Stefan Banica, Velorbis Studine Balloon

Editorial video The ONE – Andreea Esca, Velorbis Dannebrog

Inovatie si design Velorbis creaza sistemul unic patentat FrameFix pentru prinderea pe cadrul frontal a celui mai rezistent cos din nuiele, fara a face compromis la eleganta pe doua roti. Tot in 2011 Velorbis lanseaza doua modele brand new, Victoria Balloon si Arrow.  Velorbis participa la Copenhagen Fashion Week pentru a marca lansarea liniei complete de genti din piele si pluseaza cu aparitia noului website dedicat, www.velorbisfashion.com.

FrameFix Victoria Balloon Arrow

Copenhagen Fashion Week

EvenimenteVelorbis a luat parte la targuri de specialitate si a participat, in calitate de sponsor si partener, la evenimente high class precum prima editie a Grand Prix-ului Romaniei la sarituri peste obstacole, ce a avut loc la baza hipica Equestria.

 

Romanian Grand Prix Jumping Tour

Dezvoltare – de la 1 septembrie 2011, Velorbis Romania ca hub operational si reprezentanta in Europa de Est si Balcani, isi diversifica abordarea deschiderii catre piata prin francizarea brandului cu scopul de a avea pana in martie 2012, pe langa reprezentantele din Bucuresti si Constanta, alte  trei magazine exclusive in Romania, doua in Bulgaria si unul in Republica Moldova. Cei interesati de preluarea francizei sunt rugati sa ne contacteze pentru detalii suplimentare.

Velorbis este membru al The Cycling Embassy of Denmark, o retea extinsa de companii private, consilii locale si organizatii neguvernamentale ce incurajeaza mersul pe bicicleta in intreaga lume. Velorbis este membru fondator al The Danish Romanian Business Association, asociatie de afaceri ce a luat fiinta la initiativa Ambasadei Regatului Danemarcei la Bucuresti.

Velorbis  incurajeaza sustenabilitatea urbana globala si sustine initiativele de transport alternativ inteligent, atragand din ce in ce mai multi oameni si sa adopte o atitudine cu stil pe doua roti. 

Cu prietenie,
Velorbis
Built on more than 100 years of cycling culture 

WHEN DESIGN MATTERS